Valkeakosken Ankanuitto

Valkeakosken ankanuiton vuosiankat

Vuonna 2015 julkaistiin ensimmäinen vuosiankka Valkeakosken ankanuitolle. Vuosiankkoja saattoi voittaa kilpailuista, sekä niitä pystyi ostamaan ankanuittotapahtumasta. Ankat olivat numeroituja pohjaan kiinnitetyllä tarralla.

Vuonna 2016 tarrat vaihtuivat painatukseen näihin loppuihin vuosiankkoihin. Vuoden 2015 ankkoja on vielä muutamia myynnissä 1.5.2018 ankanuitossa.


 

Vuoden 2016 vuosiankka sai oman vuosilukupainatuksen ja niitä myytiin tapahtumassa sekä niitä voitettiin myös arpajaisissa ja kilpailuissa. ( Vuosiankat ovat myyty loppuun.)

 

Vuonna 2017 juhlittiin sinivalkoista 100 -vuotiasta Suomea vuosiankan väreissä ja painatuksessa. (vuosiankat ovat myyty loppuun)

 

Vuonna 2018 juhlitaan ankanuiton 10-vuotisjuhlia. Koska kyseessä on kovat juhlat, tarvitsee vuosiankka aurinkolasit kovaan menoon. Vuosiankka pakataan läpinäkyvään laatikkoon, johon liimataan myös ankanuiton tarra. Vuosiankkoja on rajoitettu määrä myynnissä vapun päivänä 1.5.2018 ankanuiton tapahtumassa, ankanuiton omalla myyntiteltalla keskustan puoleisella rannalla.