Valkeakosken Ankanuitto

Valkeakosken ankanuittoa järjestävät seurat 2018
 

----

Fc Haka Juniorit

FC Haka juniorit on 1.12.2008 toimintansa aloittanut FC Hakan junioriseura, missä jalkapalloa voivat harrastaa tytöt ikäluokissa D12 – B17, sekä pojat ikäluokissa D12 – A19.


Valkeakosken Haka ry

Seuramme toiminnan tarkoituksena on edistää monipuolisesti jäsentensä mahdollisuuksia harrastaa huippu-, kilpa- ja kuntourheilua sekä tarjota harraste- ja terveysliikuntaa eri ikäryhmille.


Haka Gym

Haka Gym tarjoaa harrasteliikuntaa kaiken ikäisille ja tasoisille jumppareille. Tavoitteenamme on taata jokaiselle tasapuoliset mahdollisuudet harrastaa laadukasta liikuntaa koulutettujen ohjaajiemme opastuksella.

 

Valkeakosken Koskenpojat ry

Valkeakosken Koskenpojat ry on vuonna 1929 perustettu urheiluseura. VaKP tarjoaa laadukasta ja monipuolista toimintaa koulutettujen ohjaajien johdolla niin harrastajille kuin kilpaurheilijoillekin.


Isku-Veikot

Lentopallo ja beach -volley seura. Junioritoimintaa sekä Isku-Veikkojen naiset pelaavat kaudella 2015-2016 naisten 2-sarjaa.
Mad Max

Futsal Mad Max on perustettu keväällä 2001. Mad Max saavutti toistaiseksi suurimman menestyksensä toisella liigakaudellaan 2005-2006, kun joukkue voitti Suomen mestaruuden. Futsal Cupin Mad Max voitti paria vuotta myöhemmin keväällä 2008.

 

Valkeakosken Nappulaliiga

Valkeakosken Nappulaliiga on perustettu 23.2.1960. Seuran päätehtävänä on ohjata tyttöjä ja poikia jalkapalloilun perusasioiden opettelussa sekä harjoittelussa. Kesäisin Nappulaliigassa pelataan Nappula- ja Minisarjaa sekä sarjojen päätyttyä CUP -kierrokset.

 

Kiekko-Ahma

Kiekko-Ahman toiminta-ajatus on tarjota valkeakoskelaisille tytöille ja pojille laadukasta ohjausta ja valmennusta jääkiekossa. Osaavat valmentajat sekä jatkuva koulutus takaavat eri-ikäisen oikeanlaisen ohjaamisen ottaen huomioon eteenpäin pyrkivien yksilöiden tarpeet.


Valkeakosken Tennis

Valkeakosken Tennis ry pelaa, valmentaa ja tekee nuorisotyötä. Opetusta löytyy kaikenikäisille ja -tasoisille.Valkeakosken ITF Taekwon-Do ry

Seura on perustettu 1988 ja sen kotipaikka on Valkeakoski. Seura auttaa jäseniään toimimaan ITF:n sääntöjen mukaisesti ja harjoittamaan Kenraali Choi Hong Hi:n kehittämää Taekwon-Doa, korealaista taistelu- ja itsepuolustuslajia. Seuran tarkoituksena on kehittää liikuntaharrastusta eri ikäisten ihmisten parissa. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi kunto-, kilpa tai huippu-urheilua edellytyksiensä ja tarpeidensa mukaisesti.SC Weikot

Salibandyä vuodesta 2011. Seurassa pelataan niin aikuisten kuin jurioreiden sarjoissa.

 


BLD Ringette

Ringette on tyttöjen ja naisten oma jäällä pelattava joukkuepeli. Ringette on iloinen ja nuorekas taitolaji, jossa voima korvataan vauhdilla ja taidolla. BLD Ringette on vuonna 1995 perustettu Valkeakoskella toimiva ringetteseura.

 

Tanssiseura Rocking Flames ry

Tanssiseuran Rocking Falmes ry on 2015 perustettu valkeakoskelainen harraste- ja kilpatanssiseura. Tavoitteenamme on Rock'n'Rollin henkiinherättäminen niin Valkeakoskella kuin koko suomessa. Samalla haluamme saada niin lapset kuin aikuisetkin löytämään liikunnan riemun.